TeSzedd! képeket is várnak a LCUE fotópályázatára!

TeSzedd! képeket is várnak a LCUE fotópályázatára!

2015. július 17.

Teszedd Poroszló, Te SzeddRészt vettél az idei TeSzedd! akcióban és fotóztál is a szemétgyűjtés alatt? Keresd ki a legjobban sikerült képet, és küldd be a Let’s Clean Up Europe (LCUE) fotópályázatára! A 2015. május 15-17. közötti szemétgyűjtésben a legaktívabban voltunk, mutassuk meg magunkat a fotópályázaton is! 😉

Egy akcióról egy képet lehet beküldeni a Let’s Clean Up Europe Official Facebook oldalon. A fotót üzenethez csatolva kell „postára adni”, valamint az üzenetben meg kell adni az akció nevét (TeSzedd! & LCUE Hungary_helyszín/település), az akciófejlesztő (helyi koordinátor) nevét, az akció napját (nn-hh-éé) és helyét (település, Hungary).

A fotókat 2015. július 31-ig várják!!

Egy tipp a részünkről: olyan képet válassz, amin látszik a Teszedd!-es zsák és rajta LCUE felirat… 😉

Ha minden infót elküldtél, csatoltad a képet, ők pedig befogadták a jelentkezésed, azt elvileg egy „Köszönjük!”-kel nyugtázzák.

A képekre augusztus 1-31-ig lehet majd szavazni szintén a Let’s Clean Up Europe Official Facebook oldalon. A versenyben az nyer, akinek a képe a legtöbb lájkot kapja. Hogy mi a jutalma, az egyelőre meglepetés. 🙂

Végül két fontos információ: a szerzői jogi problémák elkerülése érdekében csak saját képet küldj be a megmérettetésre, valamint a versenyben való részvétellel hozzájárulsz ahhoz, hogy az általad beküldött fotót megosszák a LCUE és az EWWR (Európai Hulladékcsökkentési Hét) közösségi oldalain, és esetleg felhasználják az EWWR egyéb kommunikációs anyagaihoz.

Jelentkezz és képviseld Te is Magyarországot a LCUE fotópályázatán! 🙂

további cikkek

Több mint 5000 m3 hulladéktól tisztultak meg nemzeti parkjaink 2021. július 30. TMOP
Zöld hulladék: illegális lerakás helyett legális felhasználás 2021. július 30. TMOP
Szó szerint gyilkolhat a műanyaghulladék az erdőben 2021. július 29. TMOP
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.