Teszedd! – Indul a hajrá!

Teszedd! – Indul a hajrá!

2014. április 24.

TeSzedd hajrá indul a kampányA napokban kikerülnek a helyükre a plakátok, megszólalnak a hirdetések a televízióban, rádióban – figyeld azokat Te is és jelentkezz! Ha pedig már csatlakoztál az akcióhoz, segíts nekünk másokat is mozgósítani! Elindult a TeSzedd! Ügyfélszolgálata is, ha kérdésed van, írj nekünk, vagy hívj bennünket bátran!

A/3-as plakát találkozási ponttal A TeSzedd! weboldalán a „Töltsd le!” menüpontban elérhető az országos önkéntes szemétgyűjtési akció plakátja, nyomtasd ki és írd rá, hová szervezted a saját akciód!

Ha pedig még sehová, akkor kapd össze magad, regisztrálj a www.teszedd.hu oldalon május 2-ig, tájékozódj és hozd létre a saját találkozási pontod!

Ha nem akarsz szervezkedni, de a szemétszedésben szívesen részt vennél, akkor pedig regisztrálj és új önkéntes csoportot hozz létre! Jelentkezhetsz az akcióra egyedül, de a barátaid, családod csatlakozását is elintézheted néhány kattintással.

Már működik a TeSzedd! Ügyfélszolgálata, ha elakadsz a regisztrálás vagy a találkozási pont, esetleg önkéntes csoport létrehozása során, írj nekünk e-mail-t az info@teszedd.hu-ra, vagy hívd munkatársainkat a 06-40-443-400-as kék számon munkanapokon 8 és 19 óra között! Mindent megoldunk! 🙂

Minél többen leszünk a TeSzedd!-en, annál több szemetes helyszínt tudunk tisztává varázsolni! Segíts Te is, hogy minél többen legyünk!

további cikkek

Több mint 5000 m3 hulladéktól tisztultak meg nemzeti parkjaink 2021. július 30. TMOP
Zöld hulladék: illegális lerakás helyett legális felhasználás 2021. július 30. TMOP
Szó szerint gyilkolhat a műanyaghulladék az erdőben 2021. július 29. TMOP
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.