Miként válthatom be az elektronikai hulladékért kapott kupont?

Miként válthatom be az elektronikai hulladékért kapott kupont?

2014. január 17.

1000ft kupon belső értékekMinden egyes leadott elektromos és elektronikai hulladék 1000 forint értékű vásárlási utalványt ér. Érdemes azonban a beváltás előtt tájékozódni, hiszen mind a négy résztvevő áruházlánc üzleteiben más feltételekkel lehet felhasználni a “Belső értékek – A megkopott külső értékes belsőt takar” akció keretében ajándékba kapott levásárolható kupont. Így eleve oda érdemes visszavinni az e+e-hulladékot, ahol be tudom váltani az érte kapott kupont.

Az akció részletei megtalálhatóak a www.szelektalok.hu/e-hulladek oldalon!

A “Belső értékek – A megkopott külső értékes belsőt takar” elektromos és elektronikai hulladékgyűjtő akció és nyereményjátékban négy nagy hazai áruházlánc – a bauMax, a Praktiker, a Media Markt és az INTERSPAR – vesz részt. Ezek bármelyik üzletébe vissza lehet vinni a régi, megunt, működő vagy akár működésképtelen többek között kis és nagy háztartási gépeket, szórakoztató elektronikai és számítástechnikai berendezéseket és barkácsgépeket.

A gyűjtőakció a január 11. és február 9. közötti hétvégéken zajlik az áruházakban, kivéve a Praktikert, ahol a négy teljes héten át tart a kampány. A leadott e+e-hulladékért kapott kuponokat a kibocsátó áruházakban 2014. március 31-ig lehet levásárolni.

OHÜ elektromos és elektronikai berendezések gyűjtőakció Belső értékek

A kuponbeváltás feltételei minden üzletben különböznek. Ezért – ha tudom, mire, milyen háztartási készülék vásárlásához szeretném felhasználni az utalványt – érdemes előzetesen tájékozódni arról, hogy melyik áruházlánc üzleteiben tudom ezt megtenni. Így elkerülhető a felesleges cipekedés, szállítás és idegeskedés.
 
bauMax
A bauMax áruházaiban minimum 15 000,- Ft feletti vásárlás esetén egy darab 1.000 Ft-os kupon váltható be elektromos szerszám- vagy kerti gép vásárlásakor. Akciós termékek megvásárlásához nem lehet felhasználni, és a beváltása egyéb kártyás vagy kuponos kedvezményekkel nem vonható össze. Egy vásárlás alkalmával egy kupont lehet felhasználni. A kupon bármely magyarországi Baumax áruházban beváltható függetlenül a kiadás helyétől.
interspar_logo.eps
Az Intersparnál személyes és az áruházban történő, minden elköltött 5 000,- Ft esetén egy darab 1 000,- Ft-os kupont lehet beváltani elektromos és elektronikus készülékek vásárlásakor. Beváltása egyéb kártyás vagy kuponos kedvezményekkel nem vonható össze. A kupon bármely magyarországi Interspar áruházban beváltható függetlenül a kiadás helyétől.
MM_Logo_gr_wr
A Media Markt esetében minden Media Markt áruházban történő 10.000,- Ft feletti vásárlás esetén 1 db kupont lehet felhasználni, kivéve az A++ vagy annál takarékosabb energiaosztály besorolású mosógép, hűtőszekrény és mosogatógépek esetén, amikhez 1 termék vásárlásakor egyszerre több kupon is beváltható: 10.000,- forintonként 1 db kupon. Beváltása egyéb akciókkal (csereakciókkal), kedvezményekkel nem vonható össze.
Prak_logo
A Praktikernél pedig személyes és az áruházban történő 10 000,- Ft feletti vásárlás esetén lehet felhasználni. Akciós termékek megvásárlására nem jogosít és beváltása egyéb kártyás vagy kuponos kedvezményekkel nem vonható össze. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon használható fel. A kupon bármely magyarországi Praktiker áruházban beváltható függetlenül a kiadás helyétől.

további cikkek

Ők az „Álmodd meg Te az Európai Hulladékcsökkentési Hét legjobb magyar akciószervezőinek járó díjat” 2021. január 12. Hulladékcsökkentési hét
A “Hasznosítsunk újra, használjunk többször!” fotó pályázat nyerteseit Dr. Boros Anita jelentette be 2021. január 12. Hulladékcsökkentési hét
Kihirdetésre kerültek a “Fiatalokkal a fenntarthatóságért!” poszter pályázat nyertesei 2021. január 07. Hulladékcsökkentési hét
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.