Már több kulturális intézményt is az Európai Hulladékcsökkentési Hét magyarországi programsorozatának résztvevői között köszönthetünk!

Már több kulturális intézményt is az Európai Hulladékcsökkentési Hét magyarországi programsorozatának résztvevői között köszönthetünk!

2020. október 26.

Az idei évben korlátozott mértékben került sor a személyes jelenléttel járó kulturális események megszervezésére, de a kultúra és a közművelődés intézményei az elmúlt időszakban is komoly erőfeszítést tettek, hogy a feladataikat teljesítsék, és eljuttassák az emberekhez a kulturális és művészeti élményt. Tisztelettel köszönve a kulturális intézmények erőfeszítéseit, ma egy újabb lehetőségre hívta fel Boros Anita és Fekete Péter államtitkár ezeknek az intézményeknek a figyelmét azzal a céllal, hogy az Európai Hulladékcsökkentési Hét magyarországi programjai között minél több kulturális intézmény hulladékcsökkentési ötletével, programjával találkozhassunk majd.

A mai sajtótájékoztatón ennek keretében a két érintett szaktárca illetékes vezetői mindenkit arra hívtak fel, hogy az eddigi lendülettel és kreativitással csatlakozzanak az Európai Hulladékcsökkentési Héthez. 

Dr. Boros Anita az ágazatért felelős államtitkár elmondta, hogy a hulladekcsokkentesihet2020.hu/ címen minden kapcsolódó információ megtalálható, így az is, hogyan történhet a regisztráció november 13-ig. Ezeken a honlapokon számos hasznos ötlet is olvasható a korábbi évek rendezvényei, akció, programjai alapján.

https://www.facebook.com/szelektivinfo/videos/1016117905528551

további cikkek

Ők az „Álmodd meg Te az Európai Hulladékcsökkentési Hét legjobb magyar akciószervezőinek járó díjat” 2021. január 12. Hulladékcsökkentési hét
A “Hasznosítsunk újra, használjunk többször!” fotó pályázat nyerteseit Dr. Boros Anita jelentette be 2021. január 12. Hulladékcsökkentési hét
Kihirdetésre kerültek a “Fiatalokkal a fenntarthatóságért!” poszter pályázat nyertesei 2021. január 07. Hulladékcsökkentési hét
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.