Kitoltuk a filmpályázat jelentkezési határidejét

Kitoltuk a filmpályázat jelentkezési határidejét

2014. január 02.

OHÜ filmpályázat 2Nincs ok az aggodalomra, van még idő alkotni: tovább várja a jelentkezőket a filmpályázatára az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség. Ha az ünnepek és a vizsgaidőszak miatt azt hitted, lecsúsztál róla, megnyugodhatsz: február 10-ig még beküldheted a pályamunkádat az OHÜ-nek. Keress pénzt és építsd a karriered egyszerre! A részleteket itt találod!

Lassan mindenkinél elfogy a bejgli, megtaláltuk a karácsonyi ajándékok helyét a lakásban és kipihentük a szilveszter okozta fáradalmakat… Igaz, a vizsgaidőszak még javában tart, a könyvek, jegyzetek bújása közben érdemes némi szünetet is tartani. Ezekben az órákban, napokban és persze az utolsó vizsga letétele után is, igazi szellemi felfrissülést az alkotás hozhat!

OHÜ filmpályázatA jelentkezőktől egy olyan sorozat koncepciójának és pilotepizódjának elkészítését várjuk, amely a 15-25 éves korosztályt megszólítva a hulladékok keletkezésével, gyűjtésével, feldolgozásával foglalkozik. A pályamunkák szólhatnak ezek környezetre gyakorolt hatásáról, vagy az ahhoz kapcsolódó emberi magatartásról is.

A cél egyszerű: meghökkentő összefüggésekre, érdekességekre, a mindennapok során nem érzékelhető, megérthető tényekre rávilágítani, megcáfolni városi hulladékos mítoszokat.

A beérkező pályaműveket a zsűri értékeli, amelynek tagjai Kőrösi Zoltán, József Attila-díjas író, az egykori Magyar Mozgókép Közalapítvány kuratóriumának volt elnöke és Vadon Jani, népszerű rádiós és televíziós műsorvezető.

A legjobb munkák természetesen nem maradnak jutalom nélkül, az első helyezett 150.000 Ft, a második 100.000 Ft, a harmadik helyezett pedig 50.000 Ft pénzjutalomban részesül. Emellett, mivel az OHÜ a legrátermettebbekkel a jövőben is együtt kíván működni, ez egy kiváló lehetőség a karrierépítésre is!

Tehát, alkotásra fel! 🙂

további cikkek

Ők az „Álmodd meg Te az Európai Hulladékcsökkentési Hét legjobb magyar akciószervezőinek járó díjat” 2021. január 12. Hulladékcsökkentési hét
A “Hasznosítsunk újra, használjunk többször!” fotó pályázat nyerteseit Dr. Boros Anita jelentette be 2021. január 12. Hulladékcsökkentési hét
Kihirdetésre kerültek a “Fiatalokkal a fenntarthatóságért!” poszter pályázat nyertesei 2021. január 07. Hulladékcsökkentési hét
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.