Játékos tanulás a Föld és a tudományok ünnepén

Játékos tanulás a Föld és a tudományok ünnepén

2014. április 21.

Tudomány Fesztivál - Föld napjaLess meg egy valódi drónt közelről! Tapasztald meg, milyen az, amikor csak segítséggel ismersz fel színeket! Tudd meg, mitől újul meg az energia! Nézd meg, milyen nyomokat hagytak maguk után régi korok állatai és növényei, vagy csak zúzd a metált! 🙂 Várunk április 24-25-én a Múzeumkertben!

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan működik a világ, és hogyan tudod óvni a saját lehetőségeidhez mérten Te is, „A Föld Napja – IV. Tudományfesztivál” rendezvényen a helyed!

Délelőtt 9 és este 6 óra között mozgalmas és izgalmas programok keretében egyetemek, főiskolák, kutatóközpontok, országos szakmai szervezetek, nemzeti parkok, cégek és egyesületek szakemberei tesznek meg mindent azért, hogy Téged is megragadjon a tudományok és a környezet-, természetvédelem világa.

Szelektív hulladékgyűjtés otthonJárj utána magad, hogy “néznek ki” a valóságban a kémia és a fizika tudományának kőbe vésett szabályai (azok is, amelyeket az iskolában nem látsz), izgulj végig érdekes, látványos kísérleteket, vagy tanuld meg, mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés, és aztán legyél Te a “felnőtt” otthon, és tanítsd meg rá a szüleidet is!

Rengeteg élményt, izgalmat és persze tudást, egy felejthetetlen napot kínál a Föld és a tudományok ünnepe Budapesten! Legyél Te is a részese!

további cikkek

Zöld hulladék: illegális lerakás helyett legális felhasználás 2021. július 30. TMOP
Szó szerint gyilkolhat a műanyaghulladék az erdőben 2021. július 29. TMOP
HulladékRadar: mindenki segíthet, hogy tisztább legyen az ország 2021. július 27. TMOP
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.