Így add le jelentésedet a TeSzedd! Infopontban

Így add le jelentésedet a TeSzedd! Infopontban

2014. május 10.

belépés_teszeddHa Te is találkozási pont koordinátor voltál a TeSzedd!-en, akkor a munka végeztével még akad egy kis adminisztrációs feladatod is.

Ugyan azon a felületen, ahol korábban regisztráltál az akcióba, most is ott lépj be a TeSzedd! Infopontba e-mail címed és jelszavad segítségével. A belépést követően görgess lefelé a képernyőn addig, amíg meg nem jelenik az összes általad létrehozott találkozási pont a táblázatban.

jelentes_leadasa

A Műveletek oszlopban találni fogsz egy új gombot: a JELENTÉS gombra kattintva küldd be az összes szükséges információt, amit a szemét elszállításával kapcsolatosan tudnunk kell a TeSzedd!-es zsákok elhelyezkedéséről. Ha a találkozási ponthoz képest máshol helyeztétek el a zsákokat, akkor add meg azt a címet, vagy helyezd az adott pontra a jelölőt a térképen. Minden egyéb információt, amit fontos tudnunk a zsákok elszállításával kapcsolatban azt a megjegyzés rovatban írd le számunkra.

jelenetes_teszeddHa több találkozási pontod is volt, akkor kérünk, hogy mindegyikhez töltsd ki a jelentést, annak érdekében, hogy legyen információnk az ott összegyűjtött zsákokról és időben elszállíthassuk azokat.

A TeSzedd! Infoponton keresztül várjuk fényképeidet is (max. 5 db-ot tudsz feltölteni) és szöveges élménybeszámolódat az eseményről.

Szívesen hallanánk arról, hogy a Ti találkozási pontotokon hogyan zajlott az akció. 🙂

A jelenléti íveket kérjük, hogy a dokumentumok mellé kapott válaszborítékban postázd vissza számunkra. Ha valami oknál fogva nem lenne ilyen borítékod vagy elveszett, akkor a következő címre tudod visszaküldeni számunkra:

OHÜ NONPROFIT KFT. 1380 Budapest, Pf. 1172

(A borítékra kérjük, írd rá, hogy „TeSzedd!”)

Mindezek végeztével pedig dőlj hátra és élvezd a jól sikerült önkéntes munka örömeit!

Látogasd meg a TeSzedd! facebook oldalát, ahol folyamatosan hírt adunk arról, hogy szerte az országban hogyan sikerült az akció kivitelezése és gyere vissza később weboldalunkra is az élménybeszámolókért.

Köszönjük aktív részvételedet a TeSzedd! akció lebonyolításában, bízunk benne, hogy jövőre is számíthatunk Rád! 😉

további cikkek

Több mint 5000 m3 hulladéktól tisztultak meg nemzeti parkjaink 2021. július 30. TMOP
Zöld hulladék: illegális lerakás helyett legális felhasználás 2021. július 30. TMOP
Szó szerint gyilkolhat a műanyaghulladék az erdőben 2021. július 29. TMOP
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.