Harc a szelektálásért Dombóváron

Harc a szelektálásért Dombóváron

2014. október 21.

nekünk sikerülni fog_filmpályázat_ohüA szemetelők és a szelektálók dombóvári harcát mutatja be az a kisfilm, amit Nekünk sikerülni fog! címmel nevezett három fiatal alkotó az OHÜ Filmpályázatára. A fiúk, mint magukról írták, humorosan igyekeztek megközelíteni a témát.

Munkájukkal, amit a LOL – Sírva nevettess! kategóriában neveztek a pályázatra, más városok lakóit is szeretnék környezettudatos életmódra, a hulladékok szelektív gyűjtésére ösztönözni.

December 1. a jelentkezési határidő

Van egy jó ötleted és kedvet kaptál az alkotáshoz? Van mondanivalód hulladékos, hulladékgyűjtős témában? Vidd filmre és oszd meg velünk Te is!

Vigyél bele humort, vagy döbbents meg vele, és nevezd a LOL – Sírva nevettess! vagy az OMG – Ezdedurva! kategóriába.

Mindkettőben az első három helyezettet díjazzuk, illetve a zsűri különdíjat is odaítél majd, mindezt összesen 2 millió forint értékben.

Segíts nekünk elmondani üzenetünket, hiszen „Egyedül nem megy!”. Elsősorban az a közös cél, hogy minél többen felismerjék szerepüket környezetünk megóvásában, és tegyenek is ennek érdekében!

további cikkek

Ők az „Álmodd meg Te az Európai Hulladékcsökkentési Hét legjobb magyar akciószervezőinek járó díjat” 2021. január 12. Hulladékcsökkentési hét
A “Hasznosítsunk újra, használjunk többször!” fotó pályázat nyerteseit Dr. Boros Anita jelentette be 2021. január 12. Hulladékcsökkentési hét
Kihirdetésre kerültek a “Fiatalokkal a fenntarthatóságért!” poszter pályázat nyertesei 2021. január 07. Hulladékcsökkentési hét
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.