Green-Go Nemzetközi Rövidfilmverseny: jelentkezés szeptember 15-ig

Green-Go Nemzetközi Rövidfilmverseny: jelentkezés szeptember 15-ig

2015. augusztus 06.

fejlec_greengoTéged sem hagy hidegen, hogy gyerekek kockáztatják egészségüket és életüket a bányákban? Megdöbbentő hallani, hogy az egykor virágzó természet eltűnőben van? Szerinted a fair trade nem csak egy múló hóbort? Forgass egy rövidfilmet, és légy része a változásnak!

Immár ötödik alkalommal hirdeti meg a Green-Go Nemzetközi Rövidfilmversenyt a CEEweb a Biológiai Sokféleségért. Az egyesület a többi között a túlfogyasztás problémájára, a fenntarthatóbb életmódra, a nyersanyag-kitermelés árnyoldalaira irányítja rá a figyelmet. Emellett a pályázók bemutathatják az európai természet értékét, azt, hogy mit mutatnának meg belőle a jövő generációinak.

A kihívás tehát adott, már csak a kreativitásod előcsalogatására van szükség!

A jelentkezési határidő 2015. szeptember 15.

Jelentkezés: greengofest.eu

ecocity

A megmérettetésre három kategóriában max. 4 perces, de – lehetőség szerint – 60-90 másodperc hosszú kisfilmeket várnak bármilyen műfajban. Készíthetsz rajzfilmet, animációs filmet, bábfilmet, dokumentumfilmet, vagy akár riportot is.

A zsűri mindegyik kategóriában egy-egy nyertest választ, valamint az online legtöbb szavazatot kapott rövidfilm közönségdíjban részesül. Míg előbbiek jutalma egy online áruházban levásárolható ajándékutalvány 700 EUR értékben, addig utóbbi 500 EUR értékű ajándékutalványt kap.

Aki filmet nem készítene, de szívesen megosztaná gondolatait másokkal a fenti kérdésekről, megteheti egy maximum 30 másodperces videóüzenetben. A szervezők biztosítják, hogy a hangjuk eljusson azokhoz, akiknek a döntés a kezében van!

Gondolkodj, alkoss és jelentkezz! Légy része a változásnak!

további cikkek

Zöld hulladék: illegális lerakás helyett legális felhasználás 2021. július 30. TMOP
Szó szerint gyilkolhat a műanyaghulladék az erdőben 2021. július 29. TMOP
HulladékRadar: mindenki segíthet, hogy tisztább legyen az ország 2021. július 27. TMOP
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.