Filmpályázat: THE END

Filmpályázat: THE END

2014. február 13.

filmpályázatA magyar egy rettentően kreatív nemzet – ezt támasztja alá az a rengeteg alkotás is, ami az OHÜ filmpályázatára érkezett be. A jelentkezési határidő lejárt, a munkákat hálásan köszönjük! Azok mindegyikén látszik, mennyit dolgoztak vele a készítői!

Nem lesz egyszerű dolga a zsűrinek az OHÜ filmpályázatára beérkezett alkotások értékelésekor. Hogy könnyítsünk a feladatukon, az OHÜ-ben megkezdtük a munkák előzsűrizését.

A pályamunkákat, amelyek a legkülönfélébb módon közelítik meg a szelektív hulladékgyűjtés, az újrahasználat, az anyagában hasznosítás és egyáltalán a környezettudatos gondolkodásmód témakörét, két körben előzsűrizzük. A zsűri elé már csak a legjobb 8-10 alkotás kerül majd.

Az általában 2-8 perces, rendkívül kreatív, sokszor kifejezetten extrém megközelítést bemutató, látványos, informatív filmek az első előzsűrizésen hatalmas sikert arattak… Hasonló hatásra számítunk a második körben is. 🙂

A végleges döntést a legjobb munkákról a zsűri február végén, március elején hozza meg. Akkorra várható az eredményhirdetés is! Addig már csak izgulni kell egy kicsit…

további cikkek

Több mint 5000 m3 hulladéktól tisztultak meg nemzeti parkjaink 2021. július 30. TMOP
Zöld hulladék: illegális lerakás helyett legális felhasználás 2021. július 30. TMOP
Szó szerint gyilkolhat a műanyaghulladék az erdőben 2021. július 29. TMOP
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.