Elő a TeSzedd!-es képekkel – újra LCUE fotópályázat!

Elő a TeSzedd!-es képekkel – újra LCUE fotópályázat!

2016. július 13.

Fenntartható fejlődésIdén is meghirdették a Let’s Clean Up Europe (LCUE) fotópályázatát, amelyre várják az idei TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció során készült képeket is. A megmérettetésre 2016. július 31-ig lehet beküldeni a legjobb TeSzedd!-pillanatokat megörökítő fotókat. Mutasd meg Te is, nálatok milyen volt az idei akció!

A fotópályázaton való indulás szabályai a tavalyihoz hasonlóak: egy akcióról egy képet lehet beküldeni a Let’s Clean Up Europe – Official Facebook oldalon. A képeket üzenethez csatolva a Facebook messengeren keresztül fogadják.

Az üzenetben kérik megadni az akció nevét (TeSzedd! & LCUE Hungary), az akciófejlesztő (azaz a helyi koordinátor) nevét és az akció helyét (a település nevét).

Azt kérik, hogy lehetőleg mindenki saját képet küldjön be, vagy ha valaki más fotójával jelentkezik a versenyre, akkor mindenképpen kérje ehhez a kép készítőjének hozzájárulását, természetesen írásban. 🙂

Még egy fontos információ: a versenyben való részvétellel a jelentkezők – ha kifejezetten másként nem nyilatkoznak – hozzájárulnak ahhoz, hogy az általuk beküldött fotót megosszák a LCUE és az EWWR (Európai Hulladékcsökkentési Hét) közösségi oldalain, és esetleg felhasználják az EWWR egyéb kommunikációs anyagaihoz.

A képekre augusztus 1-31-ig lehet majd szavazni szintén a Let’s Clean Up Europe – Official Facebook oldalon. A versenyben az nyer, akinek a képe a legtöbb lájkot kapja.

És mi lesz a győztes jutalma idén?

A nyertessel interjút készítenek, és megjelentetik a környezetvédelmi szemléletformálással foglalkozó nemzetközi szervezet, az AICA www.envi.info Versenyoldalán, valamint egyéb apró ajándékokkal is jutalmazzák majd.

A megmérettetésnek tavaly magyar győztese volt, mutassuk meg idén is minél többen, Magyarországon milyen volt a TeSzedd! akció! 🙂

további cikkek

Több mint 5000 m3 hulladéktól tisztultak meg nemzeti parkjaink 2021. július 30. TMOP
Zöld hulladék: illegális lerakás helyett legális felhasználás 2021. július 30. TMOP
Szó szerint gyilkolhat a műanyaghulladék az erdőben 2021. július 29. TMOP
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.