A hulladékvadászok is csatlakoztak a TeSzedd akcióhoz

A hulladékvadászok is csatlakoztak a TeSzedd akcióhoz

2016. április 27.

hulladekvadasz_logohulladekvadasz.hu csapata április 30-án 10 órakor szed szemetet az Ördög-ároknál, ahová várják olvasóikat és mindazokat, akik szeretnék kivenni a részüket a főváros megtisztításából. 

A hulladékvadászok portálja az év elején indult útjára, hogy országszerte felhívja a figyelmet lakókörnyezetünk szeméttel szennyezett részeire.

Az oldal a lakosság által beküldött bejelentésekkel hívja fel a figyelmet a mindannyiunkat érintő problémára. A bejelentéseket továbbítja az érintett önkormányzathoz segítve annak munkáját. Már számos megoldott üggyel rendelkeznek, amelyekről a hulladekvadasz.hu oldalon tájékozódhatsz.

A hulladékvadász csapata elvi kérdésnek tekinti a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akcióban való részvételt, ami ma hazánk legnagyobb önkéntes mozgalma.

A hulladékvadászok április 30-án délelőtt 10 órára meghirdetett szemétgyűjtő akciójáról a Facebook oldalukon is tudsz tájékozódni.

további cikkek

Ők az „Álmodd meg Te az Európai Hulladékcsökkentési Hét legjobb magyar akciószervezőinek járó díjat” 2021. január 12. Hulladékcsökkentési hét
A “Hasznosítsunk újra, használjunk többször!” fotó pályázat nyerteseit Dr. Boros Anita jelentette be 2021. január 12. Hulladékcsökkentési hét
Kihirdetésre kerültek a “Fiatalokkal a fenntarthatóságért!” poszter pályázat nyertesei 2021. január 07. Hulladékcsökkentési hét
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.